Ανακαλύπτοντας την εκπαίδευση χωρίς σύνορα

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 το Βρετανικό Συμβούλιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας και σε συνεργασία με τα Κολλέγια – Μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων BCA College- Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών, CITY College / University of Sheffield International Faculty, IST College / Independent College of Science and Technology και MBS College / Κολλέγιο Κρήτης καθώς και των Πανεπιστημίων Πειραιώς και Μακεδονίας και της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), διοργάνωσε το ανωτέρω Συνέδριο με τίτλο: «Ανακαλύπτοντας την εκπαίδευση χωρίς σύνορα».

Πλήθος παρευρισκομένων από τον εκπαιδευτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο πλαισίωσαν το πολύ ενδιαφέρον αυτό Συνέδριο, το οποίο μεταξύ άλλων εξέτασε τις παγκόσμιες τάσεις της διασυνοριακής εκπαίδευσης, και το αποτύπωμά της στον παγκόσμιο χάρτη ενώ έγινε εκτενής αναφορά στους μηχανισμούς διαχείρισης και διασφάλισης της ποιότητας των Διεθνικών/Διασυνοριακών προγραμμάτων μέσω των διαφόρων μοντέλων λειτουργίας της στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο καθώς και καθηγητές τεσσάρων Κολλεγίων Μελών του Συνδέσμου μας συμμετείχαν με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες στο Συνέδριο μέσω των οποίων το κοινό ενημερώθηκε και για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αλλά για την σημαντική δραστηριότητα της Ιδιωτικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και μπορείτε να παρακολουθήσετε το Συνέδριο σε βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Subscribe our Newsletter