Δελτίο Τύπου Συνέντευξη Τύπου Ελληνικών Κολλεγίων

Δελτίο Τύπου

Σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Στην Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Ένωσης Κεντρώων, δημοσιογράφοι από πολλές εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Χαιρετισμό απήυθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων κύριος Βασίλειος Δασκαλάκης και εν συνεχεία η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Δάφνη Φουντουκάκου και ο Ταμίας κύριος Κωνσταντίνος Γουναρίδης.

Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας ταυτότητας του Συνδέσμου από το δημιουργικό γραφείο G Design και η ταυτόχρονη προβολή της νέας ιστοσελίδας των Ελληνικών Κολλεγίων www.ellinikakollegia.gr.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης της νέας ταυτότητας του Συνδέσμου έγινε σύντομη ενημέρωση για τις θέσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων για τα θέματα που αφορούν το νομοθετικό πλαίσιο, την αποκατάσταση της λειτουργίας του Συμβουλίου Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων, την προσέλκυση ξένων φοιτητών και άλλα σημαντικά ζητήματα τόσο από την Νομική Σύμβουλο του Συνδέσμου όσο και από τους ομιλητές.

Στο κλείσιμο της Συνέντευξης Τύπου τέθηκαν ερωτήματα τόσο από τους δημοσιογράφους όσο και από τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Μετά το πέρας των ερωτήσεων και των απαντήσεων ακολούθησε ελαφρύ γεύμα.

Subscribe our Newsletter